Site-ul Muzeului Județean Buzău

Târgul de Oferte Educaționale a Universităților de Stat din România, Buzău 2019

Muzeul Județean Buzău, instituție de cultură și cercetare ce funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Buzău, cu sediul în mun. Buzău, bld. Nicolae Bălcescu, nr. 50, reprezentat legal de către dr. Daniel Costache în calitate de Manager, anunță organizarea primei ediții a Târgului de Oferte Educaționale a Universităților de Stat din România, Buzău 2019.

La sediul instituției noastre, în perioada 12-13 Aprilie 2019, unele dintre cele mai cunoscute Universități de Stat din România își vor prezenta oferta educațională pentru anul universitar 2019/2020. Reprezentanți ai acestora vor susține, în cadrul evenimentului, o serie de conferințe și prelegeri dedicate elevilor buzoieni, cu teme ce privesc alegerea unei cariere precum și oportunitățile oferite de ramura de studii aleasă.

Acest proiect, implementat de Muzeul Județean Buzău, în premieră pentru județul Buzău, în parteneriat cu mai multe grupuri de inițiativă din partea elevilor și cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău, sub egida Consiliului Județean Buzău, se înscrie în seria activităților cu amplă implicație socială și educativă desfășurate de către instituția noastră. Oferim astfel posibilitatea liceenilor buzoieni de a lua contact cu mediul universitar din România și, mai important decât atât, le oferim posibilitatea de a interacționa cu cei care le pot explica oportunitățile oferite de anumite domenii de studiu pe termen mediu și lung.

Invităm elevii, cadrele didactice precum și părinții să participe la acest eveniment de marcă. Intrarea este liberă.

 

Program:

 

12 Aprilie 2019 / sediul Muzeului Județean Buzău

  • ora 12.00 – deschiderea Târgului de Oferte Educaționale a Universităților de Stat din România, Buzău 2019;
  • ora 12.30 – 17.00 prezentările la stand;

13 Aprilie 2019 / sediul Muzeului Județean Buzău

  • Ora 10.00 – 17.00 prezentările la stand;
  • Începând cu ora 10.30 până la ora 17.00 prezentări publice, conferințe susținute de către reprezentanți ai universităților prezente.

 

Muzeul Județean Buzău
Manager
Dr. Daniel Costache
Font Resize